Elke donderdag gaan we met bus naar de schooltuinen. we hadden eerst binnen lessen en daarna heel veel buiten lessen. We hebben aan het eind weer binnen lessen en een examen. We hebben elke keer een schooltuinen meester die ons der heel veel over leert. We kregen ook een oogsttas waar

we onze oogst in deden. We hebben drie verschillende sla geoogst, mais, voetbal uien, lente uien, uien, sperziebonen, aardappel en nog veel meer. En ook bloemen zo als zonnebloemen, afrikaantjes en viooltjes. Bij de binnen lessen aan het eind doen we dingen met kruiden en dat is ook heel leuk we hebben bijvoorbeeld soep gemaakt en azijn. En je mag zelf een bordje met je naam maken voor jou tuintje. We hebben de eerste les een speurtocht gemaakt en die vonden we superleuk.

Mare Gort en Lies Veerman (groep 5/6 unIQ)