Groep 8

Leerkracht(en)

Juf Nellie (ma, di, wo)
Ik ben Juf Nellie en ben 28 jaar oud. Ik kom uit Volendam en ben getrouwd met Michel. In februari 2017 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Isa. Ik werk sinds september 2010 op de Bonkelaar en heb het erg naar m’n zin! Ik geef les aan groep 8 en doe dat 3 dagen per week.
Naast mijn werk vind ik het leuk om leuke dingen met m’n familie en vrienden te doen. En natuurlijk zoveel mogelijk tijd doorbrengen met onze dochter.
Ik heb het erg naar m’n zin op de Bonkelaar en hoop er dan ook nog vele jaren te mogen werken.

Meester Hilbert (do, vr)

Informatie

Op 13 mei was er een gemeenteraadslid van stadsdeel Noord in onze klas.

We hebben eerst samen gepraat over plekken of situaties in de buurt waar we trots op zijn en plekken in de buurt waar wel iets verbeterd kan worden. Daarna is het gemeenteraadslid met 5 kinderen naar de leuke en onveilige plekken in de buurt geweest. En natuurlijk hebben we ook foto’s genomen.

En we zijn op deze plekken geweest: Het Johan Cruijff court, De zebrapaden, het gevaarlijke kruispunt en op ons schoolplein. We zijn veel meer dingen te weten gekomen over Stadsdeel Noord. We hebben in de klas besproken over wat er verbeterd kon worden, en welke plekken wij leuk vonden en welke plekken wij onveilig vonden.

We hopen dat de gemeente iets met onze tips gaat doen, zodat het weer een stukje veiliger en leuker wordt in onze wijk.

Geschreven door Aisha en Ekrem – Groep 6/7

Fotoalbum

Het mysterie van mevrouw de uil

no images were found

Diversiteitsproject

 

 

 

 

 

 

 

 

Poëziewedstrijd