Groep 7

Leerkracht(en)

Juf Nicole (ma, do, vr)
Ik ben juf Nicole, ik ben met een avontuurlijke stage in 2007 afgestudeerd. Ik heb namelijk mijn lio in Suriname gelopen. Toen ik terug kwam uit Suriname ben ik naar Amsterdam verhuisd want mijn roots liggen in Groningen.

Inmiddels werk ik 10  jaar op de Bonkelaar. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Het is fijn om met kinderen te werken, elke dag is weer anders. Ik heb in verschillende groepen les gegeven van groep 5 t/m 8.

Ik woon in Haarlem samen met mijn man en zoontje Bodhi (1,5 jaar).

Jaren lang was ik in het weekend te vinden in de sporthal. Ik speelde namelijk basketbal, nu train ik alleen zodat ik in de weekenden kan genieten van mijn gezin! Naast basketbal vind ik het ook heerlijk om lekker de stad in te gaan, naar het strand of andere leuke uitjes te ondernemen met mijn gezin, familie & vrienden

 Meester Arjan (di, wo)

Ik ben Meester Arjan en werk sinds februari van dit jaar in groep 7. Daarvoor heb ik mijn lio- stage gedaan op De Bonkelaar in groep unIQ 5-6 bij meester Pieter.

Voordat ik meester wilde worden heb ik Internationale bedrijfskunde gestudeerd in Maastricht. Daarna ben ik gaan werken bij een bank en deed ik iets met IT. Dat was verschrikkelijk saai dus heb ik eind 2014 besloten om mijn baan op te zeggen en iets nieuws te gaan zoeken. Na een half jaar fulltime huisman te zijn geweest en voor mijn 2 dochters te hebben gezorgd, heb ik me ingeschreven voor de verkorte deeltijd opleiding aan de iPAbo. Inmiddels heb ik daar mijn diploma gehaald en nu werk ik samen met Juf Nicole in groep 7. Dat vind ik echt ontzettend leuk en ik wil heel graag het beste uit elk kind halen.

Mijn werkdagen zijn dinsdag en woensdag. Op donderdag werk ik op een andere school in Amsterdam.

Informatie

Toets Engels

Dit zijn de zinnen en woorden die horen bij de toets van unit 2 op 3 April.

Fotoalbum

Diversiteitsproject

Sint in de groep

no images were found

Het mysterie van mevrouw Uil

no images were found

Poëziewedstrijd