Groep AMOS unIQ 5/6

Leerkracht(en)

Meester Pieter (ma, di, wo, do, vr)
Mijn naam is Pieter Bosman, woon in Haarlem en ben getrouwd met Moniek. In juni 2015 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Floor. Sinds 2015 ben ik werkzaam voor Amos in de groep unIQ 5/6. Ik zie de unIQ-groep als grote uitdaging en hoop hier, samen met de kinderen, ouders en collega’s met veel plezier te werken.
Voordat ik op de Bonkelaar kwam werkte ik in het speciaal onderwijs op de Waterlelie in Cruquius. Dit is een school voor kinderen met epilepsie en andere neurologische aandoeningen (cluster 3). in 2017 ben ik gestart met de opleiding ‘directeur primair onderwijs’. Om deze reden zal ik er geregeld op de dinsdag niet zijn.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de race/spinningfiets te vinden. Tevens ben ik secretaris van het bestuur van scouting Hildebrand waar ik in het verleden jarenlang actief leiding ben geweest.

 

Informatie

Engels unit 1

Op vrijdag 2 november hebben de kinderen hun toets Engels. Ze moeten de woordenlijst leren (Engels=>Nederlands en Nederlands=>Engels)
Dit zijn de woorden van unit 1 van groep 5
Dit zijn de woorden van unit 1 van groep 6

Topografie

De kinderen uit groep 5/6 unIQ van de Bonkelaar hebben hun eigen journaal gemaakt. Omdat de journaalaflevering een opdracht was die hoort bij topografie moest in het nieuwsitem de plaats en de provincie vermeld worden.

ACER – Win een complete classroom makerover

Groep 5/6 unIQ doet mee aan een wedstrijd van ACER om laptops te winnen. Hiervoor hebben wij een film gemaakt waarmee wij uiteraard hopen te winnen.   

 

Sinterklaas

Engels unit 2

Op dinsdag 19 december  hebben de kinderen hun toets Engels. Ze moeten de woordenlijst leren (Engels=>Nederlands en Nederlands=>Engels)
Dit zijn de woorden van unit 2 van groep 5
Dit zijn de woorden van unit 2 van groep 6

Topografie toets

Op 15 januari hebben zowel de kinderen uit groep 5 als groep 6 het eerste deel van de topografietoets. De weken erna zullen er meerdere toetsen volgen:

Groep 5 moet op 15 januari de provincies kennen. De week erna op 22 januari worden de hoofdsteden van Nederland getoetst. Weer een week later op 29 januari worden zowel de provincies als de hoofdsteden getoetst. Het oefenblad voor groep 5 is hier te vinden.

Groep 6 start op 15 januari met het toetsen van de eerste 15 steden in Nederland. Een week later op 22 januari zullen de overige steden getoetst worden. Op 29 januari zijn de wateren aan de beurt en op 5 februari worden alle steden en wateren getoetst. Het oefenblad voor groep 6 is hier te vinden. 

Engels unit 3

Op dinsdag 19 december  hebben de kinderen hun toets Engels. Ze moeten de woordenlijst leren (Engels=>Nederlands en Nederlands=>Engels)
Dit zijn de woorden van unit 3 van groep 5
Dit zijn de woorden van unit 3 van groep 6

Engels unit 4

Op maandag 23 april hebben de kinderen hun toets Engels. Ze moeten de woordenlijst leren (Engels=>Nederlands en Nederlands=>Engels)
Dit zijn de woorden van unit 4 van groep 5
Dit zijn de woorden van unit 4 van groep 6

Toets aardrijkskunde

Op donderdag 19 april hebben de kinderen een toets aardrijkskunde van thema 2. Hiervoor moeten ze de samenvatting en begrippenlijst leren. 
Dit is de samenvatting + begrippenlijst voor groep 5
Dit is de samenvatting + begrippenlijst voor groep 6

Toets geschiedenis

Op woensdag 16 mei hebben de kinderen een toets geschiedenis van thema 2. Hiervoor moeten ze de samenvatting en begrippenlijst leren. 
Dit is de samenvatting + begrippenlijst voor groep 5
Dit is de samenvatting + begrippenlijst voor groep 6

Toets natuur en techniek

Op maandag 4 juni hebben de kinderen een toets natuur en techniek van thema 2. Hiervoor moeten ze de samenvatting en begrippenlijst leren. 
Dit is de samenvatting + begrippenlijst voor groep 5
Dit is de samenvatting + begrippenlijst voor groep 6

Engels unit 5

Op donderdag 5 juli hebben de kinderen hun toets Engels. Ze moeten de woordenlijst leren (Engels=>Nederlands en Nederlands=>Engels)
Dit zijn de woorden van unit 5 van groep 5
Dit zijn de woorden van unit 5 van groep 6

Fotoalbum

Schooltuinen

no images were found

Gedichten poëziewedstrijd