Groep AMOS unIQ 5/6

Leerkracht(en)

Meester Pieter (ma, wo, do)

Mijn naam is Pieter Bosman, woon in Haarlem en ben getrouwd met Moniek. In juni 2015 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Floor. Sinds 2015 ben ik werkzaam voor Amos in de groep unIQ 5/6. Ik zie de unIQ-groep als grote uitdaging en hoop hier, samen met de kinderen, ouders en collega’s met veel plezier te werken.

Voordat ik op de Bonkelaar kwam werkte ik in het speciaal onderwijs op de Waterlelie in Cruquius. Dit is een school voor kinderen met epilepsie en andere neurologische aandoeningen (cluster 3). in 2017 ben ik gestart met de opleiding ‘directeur primair onderwijs’. In 2018 ben ik daarom ook locatieleider geworden op De Bonkelaar. 

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de race/spinningfiets te vinden. Tevens ben ik secretaris van het bestuur van scouting Hildebrand waar ik in het verleden jarenlang actief leiding ben geweest.

Juf Paula (di, vr)

Dit schooljaar ben ik gestart op De Bonkelaar en met veel plezier sta ik iedere dinsdag en vrijdag voor groep 5/6. Na mijn studie Nederlands heb ik zowel in het bedrijfsleven gewerkt als bij de overheid maar dat was niet helemaal wat ik wilde. Na een paar weken snuffelstage op een basisschool merkte ik dat mijn hart bij het onderwijs lag en zestien jaar geleden heb ik de stap naar het basisonderwijs gezet. Eerst bij een school van AMOS (in Slotervaart) en daarna op een paar scholen in Purmerend en Waterland. En nu dus weer terug bij AMSO op De Bonkelaar waar ik het erg naar mijn zin heb. Samen met mijn man en dochter woon ik in de Beemster. In mijn vrije tijd zwem ik wekelijks de nodige baantjes; ook haak ik graag en is het mijn hobby om zoveel mogelijk producten zelf te maken in plaats van allerlei pakjes en zakjes te kopen. Wie weet zien we daarvan in de klas nog het een en ander terug!

Informatie

Toets Engels unit 1

Op woensdag 26 september hebben de kinderen uit groep 5/6 unIQ een toets over unit 1. De woorden moeten ze zowel leren van het Engels naar het Nederlands als van het Nederlands naar het Engels. Ook wordt er gekeken naar de spelling. 

Hier zijn de woorden te vinden voor groep 5
Hier zijn de woorden te vinden voor groep 6

Proefjes

Alle kinderen bereiden thuis een proefje voor die zij in de klas presenteren. Bij de presentatie moeten ze het ‘waarom’ van hun proefje uitleggen. (waarom gebeurt er iets bij mijn proefje). De planning voor de proefjes hangt in de klas. 

Fotoalbum