Groep AMOS unIQ 5/6

Leerkracht(en)

Meester Pieter (ma, di, wo, do, vr)
Mijn naam is Pieter Bosman, woon in Haarlem en ben getrouwd met Moniek. In juni 2015 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Floor. Sinds 2015 ben ik werkzaam voor Amos in de groep unIQ 5/6. Ik zie de unIQ-groep als grote uitdaging en hoop hier, samen met de kinderen, ouders en collega’s met veel plezier te werken.
Voordat ik op de Bonkelaar kwam werkte ik in het speciaal onderwijs op de Waterlelie in Cruquius. Dit is een school voor kinderen met epilepsie en andere neurologische aandoeningen (cluster 3). in 2017 ben ik gestart met de opleiding ‘directeur primair onderwijs’. Om deze reden zal ik er geregeld op de dinsdag niet zijn.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de race/spinningfiets te vinden. Tevens ben ik secretaris van het bestuur van scouting Hildebrand waar ik in het verleden jarenlang actief leiding ben geweest.

Meester Arjan Kock ( LIO – stagiair di, wo en do om de week)
Hoi allemaal, ik ben Arjan Kock ik ben net begonnen aan mijn laatste stage, de leraar in opleiding (LIO) stage. Dit doe ik in groep unIQ 5-6 bij meester Pieter.

Na mijn middelbare school ben ik Internationale bedrijfskunde gaan studeren in Maastricht. Daarna  ben ik gaan werken bij 2 verschillende banken. Dit bracht mij erg weinig voldoening en daarom heb ik eind 2014 besloten om mijn baan op te zeggen en iets nieuws te gaan zoeken. Na een half jaar fulltime huisman te zijn geweest en voor mijn 2 dochters te hebben gezorgd, heb ik me ingeschreven voor de verkorte deeltijd opleiding aan de iPAbo. Nu ben ik bijna klaar en wilde ik heel graag ervaring opdoen in een unIQ groep, wat tot nu toe echt heel erg leuk is. Ik ga mijn uiterste best doen om er met Pieter en de kinderen een heel mooi half jaar van te maken.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en om de week op donderdag.

Informatie

Engels unit 1

Op vrijdag 2 november hebben de kinderen hun toets Engels. Ze moeten de woordenlijst leren (Engels=>Nederlands en Nederlands=>Engels)
Dit zijn de woorden van unit 1 van groep 5
Dit zijn de woorden van unit 1 van groep 6

Topografie

De kinderen uit groep 5/6 unIQ van de Bonkelaar hebben hun eigen journaal gemaakt. Omdat de journaalaflevering een opdracht was die hoort bij topografie moest in het nieuwsitem de plaats en de provincie vermeld worden.

ACER – Win een complete classroom makerover

Groep 5/6 unIQ doet mee aan een wedstrijd van ACER om laptops te winnen. Hiervoor hebben wij een film gemaakt waarmee wij uiteraard hopen te winnen.   

 

Sinterklaas

Engels unit 2

Op dinsdag 19 december  hebben de kinderen hun toets Engels. Ze moeten de woordenlijst leren (Engels=>Nederlands en Nederlands=>Engels)
Dit zijn de woorden van unit 2 van groep 5
Dit zijn de woorden van unit 2 van groep 6

Topografie toets

Op 15 januari hebben zowel de kinderen uit groep 5 als groep 6 het eerste deel van de topografietoets. De weken erna zullen er meerdere toetsen volgen:

Groep 5 moet op 15 januari de provincies kennen. De week erna op 22 januari worden de hoofdsteden van Nederland getoetst. Weer een week later op 29 januari worden zowel de provincies als de hoofdsteden getoetst. Het oefenblad voor groep 5 is hier te vinden.

Groep 6 start op 15 januari met het toetsen van de eerste 15 steden in Nederland. Een week later op 22 januari zullen de overige steden getoetst worden. Op 29 januari zijn de wateren aan de beurt en op 5 februari worden alle steden en wateren getoetst. Het oefenblad voor groep 6 is hier te vinden. 

Engels unit 3

Op dinsdag 19 december  hebben de kinderen hun toets Engels. Ze moeten de woordenlijst leren (Engels=>Nederlands en Nederlands=>Engels)
Dit zijn de woorden van unit 2 van groep 5
Dit zijn de woorden van unit 2 van groep 6

Fotoalbum

Schooltuinen

no images were found