Groep 6

Leerkracht(en)

Juf Marion (ma, di, wo)
Ik ben Marion Brassé.  Ik kom uit Limburg en dat hoor je ook nog wel. Ik woon en werk nu wel al meer dan 20 jaar in Amsterdam. Eerst heb ik in het speciaal onderwijs gewerkt en sinds 2001 werk ik met veel plezier op De Bonkelaar . Daar werk ik 4 dagen per week.

Ik ben getrouwd met Paul en heb een tweeling.  Dat zijn Sven en Amber en zij zitten ook op De Bonkelaar. Ik hou ontzettend van leuke dingen doen met ons viertjes  zoals in leuke restaurantjes gaan eten. Ook op vakantie gaan vinden we leuk, dat doen we dan ook zo vaak als dat kan. Verder vind ik het prettig om een mooi boek te lezen. Ook ga ik graag naar de film of een museum.

Ik vind lesgeven op De Bonkelaar enorm leuk en hoop daar nog lang van te kunnen genieten.

Juf Saliha (do, vr)
Ik ben Saliha, 35 jaar en werk vanaf 2002 bij Amos. Ik heb 12 jaar gewerkt op de Paulusschool in Amsterdam. Hier heb ik met name de groepen 6, 7, 7/8 gedraaid. Nu heb ik een nieuwe uitdaging gevonden op de Bonkelaar. Hier ben ik met open armen ontvangen! Super enthousiast, sociaal en betrokken team! Precies wat ik ook op de Paulusschool had.

Samen met mijn dochter Lina van 9 woon ik in Amstelveen!
Wij gaan saampjes graag op vakantie naar warme landen. In mijn vrije tijd zwem ik graag, doe ik aan hardlopen, onderneem ik actieve uitjes met vriendinnen en ben ik bij familie te vinden. Af en toe in het jaar ga ik graag diepzeeduiken!

Informatie

Fotoalbum