VVE

Leerkracht(en)

Juf Wietske (ma, di, wo, do)

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Wietske en ik ben 54 jaar.
Mijn eerste kennismaking met peuters was op peuterspeelzaal de Draaimolen. Dit is al weer 19 jaar geleden. Vanaf november 2011 werk ik met twee fantastische collega’s  op de voorschool in de Bonkelaar.  Wij werken met de methode startblokken.
Ik ben impulsief en hou van gek doen en grapjes maken. Het omgaan met peuters, ouders en collega’s  is voor mij iedere dag weer genieten en een uitdaging. Dit doe ik met heel veel plezier en het geeft mij veel energie. Ik ben er trots op te merken dat de afgelopen jaren de peuters heel graag komen. Vervelen is er voor mij echt niet bij!
De peuters brengen vrolijkheid, gezelligheid en onbevangenheid met zich mee. Vooral  het  bezig zijn met betekenisvolle activiteiten hebben mijn voorkeur. Hier hebben de peuters echt wat aan en het sluit mooi aan bij de belevingswereld van het kind. In mijn vrije tijd houd ik van koken met vrienden en onthaast ik me met  tuinieren. Om mijn conditie op peil te houden ga ik regelmatig sporten en maak ik gezellige uitjes met mijn man en twee dochters.  Snoepen doe ik graag en dan voornamelijk drop. Ik hoop iedereen snel te verwelkomen bij ons op de voorschool.

Juf Laura (ma, di, wo, do, vr)

Juf Jacqueline (vr)

Informatie

Fotoalbum