Groep 1-2A

Leerkracht(en)

Juf Froukje (ma, di, wo, en do)
Ik ben Froukje en werk 28 jaar op De Bonkelaar. Een school waar ik elke dag met veel plezier naar toe ga. Op de Bonkelaar tref ik leuke kinderen, betrokken ouders en fijne collega’s. Met elkaar werken we binnen een goede sfeer dagelijks hard om goede resultaten te behalen.

Na een paar uitstapjes naar midden- en bovenbouw weet ik dat mijn hart ligt bij het werken met kleuters.

Op de Bonkelaar werken we met peuters en kleuters met het VVE programma STARTBLOKKEN. Dat is een manier van werken waar bij de kinderen leren via spelsituaties en er veel aandacht is voor zelfvertrouwen en actief leren. Ik vind het leuk om collega s van andere scholen mee te laten kijken in mijn groep en te vertellen over onze werkwijze.

Als ik niet op de Bonkelaar ben vind je mij in Oostzaan waar ik woon met mijn man en mijn middelste en jongste dochter. Mijn oudste zoon woont niet meer thuis en is net vader geworden van mijn eerste kleinkind. Als het even kan ben ik buiten om te wandelen of te tuinieren. Ik ben vaak te vinden in de bioscoop, filmhuis of theater. Thuis lees ik veel en hou ervan om samen met mijn kinderen taarten te bakken. In de vakanties loop ik etappes van het Pieterpad, ben ik op Texel of kampeer ik met mijn gezin in een warm land. Ik hoop nog lang op de Bonkelaar te mogen werken!

Juf Nancy (vr)
Ik ben Nancy, 35 jaar. Ik woon in Amsterdam Noord met mijn twee dochters van 9 en 11, die ook op de Bonkelaar zitten. Ik werk sinds een jaar op vrijdag op de Bonkelaar in groep 1/2a.
De andere dagen werk ik op een VVE/peuterspeelzaal.

Het fijnst aan de Bonkelaar vind ik dat iedereen zichzelf mag zijn.

Ik ben gek op fotografie, muziek en leuke dingen ondernemen met m’n dochters.

Informatie

Kinderkookfestijn
Donderdag 16 april was het zover! Juf Ranja en meester Lasagne kwamen samen met de kleuters heerlijke gerechten bereiden. De hele dag wordt er gesneden, gebakken en gekookt.

De school begint hoe langer hoe lekkerder te ruiken. De klassen worden gereed gemaakt voor de ontvangst van de gasten.

Om half 2 verwelkomen de zingende kinderen hun moeder, vader, opa, oma, broer of zus.

Er wordt geproost, gesmuld en gesmikkeld! Wat een feest! We zullen nog vaak aan deze geweldige dag terugdenken!

no images were found

Fotoalbum

Naar het museum

no images were found