Groep 3

Leerkracht(en)

Juf Nanouchka (ma, di, wo, do, vr)
Ik ben Nanouchka en afgelopen schooljaar heb ik mijn diploma gehaald. Nu werk ik ter vervanging van Cindy en als zij weer terug is, werk ik tot de zomervakantie drie dagen en zij twee. Ik vind groep 3 een leuke uitdaging, om de leerlingen te leren lezen en schrijven. Daarnaast vind ik het leuk om verschillende spelletjes te doen in lessen, om zo de kinderen op een andere manier bezig laten zijn met de lesstof.

Ik ben geboren in Nijmegen, opgegroeid in Veenendaal en afgelopen zomer verhuisd naar Amsterdam voor mijn werk. Ik woon nu bij mijn vriend Mark en hoop in de toekomst ons eigen huisje te vinden. Ik hou van met vrienden iets doen, taarten maken en koken, maar ik ben ook vaak in de bioscoop of verschillende winkelcentra te vinden.

Juf Cindy (ma, di, wo, do, vr)
Mijn naam is Cindy Tol. Ik ben geboren en getogen in Volendam. Ik woon samen met mijn vriend Evert Smit in Volendam en hopelijk komen er in de toekomst veel kinderen en een hond bij! Vanaf 2013 werk ik op de Bonkelaar. 2,5 jaar groep 5/6 en daarna groep 3. Het jonge kind inspireert mij. Ik vind de oprechtheid en het denkvermogen van deze kinderen om van te genieten! Daar kan ik al mijn creativiteit en enthousiasme ruimschoots op los laten.

Informatie

Fotoalbum

Amsterdam Museum

Bioscoop

Frisse neus halen

no images were found

Sint in de groep

Schoen zetten

Creamiddag

Sinterklaas in groep 3

Sint Maarten

Kinderboekenweek

Spelend leren

Muziek

Oefendiploma

Herfts

Buitenspelen

Waterpret

Start groep 3