Groep 3/4

Hier vindt u alle informatie over groep 3/4

Juf Anke

maandag t/m vrijdag

Mijn naam is Anke Torenstra. Ik ben inmiddels 3 jaar werkzaam op De Bonkelaar. Hiervoor heb ik 23 jaar gewerkt op De Kinderboom in Amsterdam Noord. Na twee jaar op De Bonkelaar in groep 1/2B te hebben gewerkt mocht ik vorig jaar groep 3 gaan doen. Dit jaar sta ik voor groep 3/4 , een hele nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb maar ik vind het ook erg spannend. Vorig jaar mocht ik in de klas mijn vijftigste verjaardag vieren, een heel bijzondere dag! Ik ben getrouwd met Arjen Pet. Bijzonder is dat wij beide ook op De Bonkelaar gezeten hebben als kind, zelfs bij elkaar in de klas! Onze kinderen, Tijn van zestien en Bram van 13 hebben ook op de Bonkelaar gezeten. In mijn vrije tijd sta ik graag in het korfbalveld, een sport die ik al 42 jaar beoefen. Ook ga ik graag naar concerten, de film en ben ik dol op kamperen en fietsen. Dit jaar sta ik sinds lange tijd weer vijf dagen voor de klas. We gaan er een mooi jaar van maken!