Groep 7

Hier vindt u alle informatie over groep 7

Juf Marion

maandag t/m woensdag

Ik ben Marion Brassé Gijrath en ik kom oorspronkelijk uit Limburg, wat dan ook nog steeds te horen is. Al meer dan 25 geef ik les, eerst in het speciaal basisonderwijs en sinds 2001 met veel plezier op De Bonkelaar. Mijn tweeling , Sven en Amber geboren in 2001 , heeft ook op De Bonkelaar gezeten. Inmiddels zijn zij doorgestroomd naar het voortgezet onderwijs. Ook mijn man geeft les in het onderwijs. Alhoewel ik lesgeven een geweldige bezigheid vindt is reizen mijn allergrootste hobby. Graag maak ik mooie reizen met mijn gezin zo vaak als dat maar kan. Skiën, duiken, uit eten in leuke restaurantjes en een mooi boek lezen doe ik graag in de rest van mijn vrije tijd. Ik vind lesgeven enorm leuk en hoop daar nog lang van te kunnen genieten.

Juf Saliha

Woensdag, donderdag en vrijdag (woensdag om de week)

Ik ben Saliha, 35 jaar en werk vanaf 2002 bij Amos. Ik heb 12 jaar gewerkt op de Paulusschool in Amsterdam. Hier heb ik met name de groepen 6, 7, 7/8 gedraaid. Nu heb ik een nieuwe uitdaging gevonden op de Bonkelaar. Hier ben ik met open armen ontvangen! Super enthousiast, sociaal en betrokken team! Precies wat ik ook op de Paulusschool had. Samen met mijn dochter Lina van 9 woon ik in Amstelveen! Wij gaan saampjes graag op vakantie naar warme landen. In mijn vrije tijd zwem ik graag, doe ik aan hardlopen, onderneem ik actieve uitjes met vriendinnen en ben ik bij familie te vinden. Af en toe in het jaar ga ik graag diepzeeduiken!

Juf Nellie

maandag, dinsdag en woensdag (om de week)

Ik ben Nellie Guijt-Plat, 31 jaar oud en ik woon in Volendam met mijn man Michel, dochter Isa (2017) en zoon Sam (2020). In 2010 ben ik afgestudeerd, dus ik werk alweer tien jaar op de Bonkelaar! De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Ik was altijd te vinden in de bovenbouw, maar dit jaar voor het eerst in groep 3! Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en deze kans deed zich voor. Het is een heel andere wereld dan de hogere groepen, maar wat is het leuk in groep 3! Ik geniet van de spontane opmerkingen en vind het leuk om het leesproces van dichtbij mee te maken. Naast mijn werk breng ik natuurlijk veel tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ook vind ik het heerlijk om te zwemmen of een goed boek te lezen. Ik werk met veel plezier op de Bonkelaar en hoop dat nog heel lang te mogen doen.