Groep AMOS unIQ 7/8

Hier vindt u alle informatie over groep AMOS unIQ 7/8

Meester Arjan

dinsdag t/m donderdag

Ik ben Meester Arjan en werk sinds 2017 met veel plezier op De Bonkelaar.

Voordat ik meester wilde worden heb ik Internationale bedrijfskunde gestudeerd in Maastricht. Daarna ben ik gaan werken bij een bank en deed ik iets met IT. Dat was verschrikkelijk saai dus heb ik eind 2014 besloten om mijn baan op te zeggen en iets nieuws te gaan zoeken. Na een half jaar fulltime huisman te zijn geweest en voor mijn 2 dochters te hebben gezorgd, heb ik me ingeschreven voor de verkorte deeltijd opleiding aan de iPAbo, die ik succesvol heb afgerond.

Dit jaar sta ik samen met meester Pieter voor groep 7/8 unIQ. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen en we gaan er samen een ontzettend tof jaar van maken.

Als ik na mijn werk en mijn gezin (inmiddels 2 dochters en 1 zoontje) nog iets van tijd over heb dan ga ik erg graag naar de bioscoop of zit ik op de racefiets!

Meester Pieter

maandag en vrijdag

Mijn naam is Pieter Bosman, woon in Haarlem en ben getrouwd met Moniek. In juni 2015 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter Floor. Sinds 2015 ben ik werkzaam voor AMOS. Ik zie de unIQ-groep als grote uitdaging en hoop hier, samen met de kinderen, ouders en collega’s met veel plezier te werken.

Voordat ik op de Bonkelaar kwam werkte ik in het speciaal onderwijs op de Waterlelie in Cruquius. Dit is een school voor kinderen met epilepsie en andere neurologische aandoeningen (cluster 3). in 2017 ben ik gestart met de opleiding ‘directeur primair onderwijs’. In 2018 ben ik daarom ook locatieleider geworden op De Bonkelaar.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de race/spinningfiets te vinden. Tevens ben ik voorzitter van het stichtingsbestuur van scouting Hildebrand waar ik in het verleden jarenlang actief leiding ben geweest.