Hier vindt u alle informatie over de ondersteuning

Juf Petra – IB-er

dinsdag t/m donderdag

Ik werk sinds 2009 op De Bonkelaar. Dat doe ik met heel veel plezier! Het leuke aan het IB-werk vind ik dat ik mij op allerlei niveaus bezig mag houden met het onderwijs, de kinderen en ouders. Als ik niet werk, houd ik mij bezig met o.a. lezen, fietsen, wandelen, zingen, koken en sporten.

Ingrid – administratie

maandag, woensdag en donderdag

Sinds 2002 ben ik werkzaam op De Bonkelaar. Omdat ik de collega's, de kinderen en ouders zo leuk vind werk in nog steeds met veel plezier op school. Ik ben al heel lang getrouwd en heb twee kinderen en inmiddels ook twee kleindochters. Mijn hobby's wandelen, lezen, haken en legpuzzels (1000 stukjes) maken

Juf Paulina – gymleerkracht

maandag, dinsdag en vrijdag

Ik ben Paulina en werk sinds 2019 op De Bonkelaar. Daarnaast werk ik op woensdag en donderdag op een andere basisschool in Amsterdam Noord. Sport is mijn grote hobby en passie. Ik ben 1 à 2 keer per week in de sportschool te vinden en kom meestal op de fiets naar school. Ik heb zelf 8 jaar gejudood en voetbal nog steeds (al ruim 15 jaar). Ik heb ook drie seizoenen in de Eredivisie vrouwen gespeeld, maar sinds ik fulltime als gymdocent werk, ben ik gestopt met voetballen op het hoogste niveau in Nederland.

Juf Wilma – onderwijsassistent

dinsdag t/m donderdag, alleen de ochtenden

Mijn naam is Wilma Visser. Ik ben getrouwd met Hans en heb 3 dochters, met aanhang en drie kleinzoons. Toen onze jongste dochter op de Bonkelaar in groep 1 zat, in 1998, ben ik begonnen met invallen in een kleutergroep, wat ik erg leuk vond. Ik heb de opleidingsschool voor kleuterleidsters gevolgd, maar in de periode nadat ik geslaagd was, was er een overschot aan kleuterleidsters en ben ik ander werk gaan doen. Dat was een kantoorbaan bij de Nederlandse Spoorwegen. Ik was erg blij dat ik na een periode van invallen hoorde dat ik op de Bonkelaar kon blijven en dat ik eindelijk in de praktijk kon ervaren hoe leuk het was om met kleuters te werken. Ik heb tot zomer 2007 gewerkt als groepsleerkracht van groep 1,2. Ik vind het nog steeds leuk om met kinderen van deze leeftijd te werken. Sinds de zomer van 2007 werk ik, met evenveel plezier, als onderwijsassistent op de Bonkelaar, met kleine groepjes kinderen uit de groepen 3 tot en met 8. Verder pas ik 1 dag in de week op Roan en Kai als zij uit school komen, daar geniet ik met volle teugen van. En ik pas nog één dag in de week op Stevie, die nog te klein is om naar school te gaan. Het is fijn om de groei en ontwikkeling van drie heel verschillende kinderen van zo dichtbij te mogen meemaken en er een aandeel in te hebben. Ik ga graag op vakantie naar Zuid Frankrijk met de caravan. Wij komen al jaren op een kleine camping aan een rivier. De camping ligt heel centraal om van daaruit de mooie plekken van Zuid Frankrijk te ontdekken. Verder houd ik van prentenboeken, ik knutsel graag en ik vind voorlezen leuk.