Ondersteuning

Hier vindt u alle informatie over de ondersteuning

Juf Petra – IB-er

dinsdag t/m donderdag

Ik werk sinds 2009 op De Bonkelaar. Dat doe ik met heel veel plezier! Het leuke aan het IB-werk vind ik dat ik mij op allerlei niveaus bezig mag houden met het onderwijs, de kinderen en ouders. Als ik niet werk, houd ik mij bezig met o.a. lezen, fietsen, wandelen, zingen, koken en sporten.

Ingrid Floor – administratie

maandag, woensdag en donderdag

Sinds 2002 ben ik werkzaam op De Bonkelaar. Omdat ik de collega's, de kinderen en ouders zo leuk vind werk in nog steeds met veel plezier op school. Ik ben al heel lang getrouwd en heb twee kinderen en inmiddels ook een kleindochter. Mijn hobby's wandelen, lezen, haken en legpuzzels (1000 stukjes) maken

Juf Paulina – gymleerkracht

maandag, woensdag en vrijdag

Juf Wilma – onderwijsassistent

dinsdag t/m donderdag, alleen de ochtenden

Meester Jules – ondersteuning

woensdag t/m donderdag

Ik ben Jules en ik werk sinds de voorjaarsvakantie 2021 op de Bonkelaar. Ik volg momenteel de Pabo en als onderdeel van de opleiding ondersteun ik de Bonkelaar op verschillende gebieden. Een voorbeeld daarvan is het individueel en groepsgewijs helpen wegwerken van de achterstanden die tijdens de lockdown zijn opgelopen. Ik ben erg blij met deze plek om me op een positieve manier in een veilige omgeving aan de ontwikkeling van de leerlingen en die van mij te werken.